KBC Groep NV, een prominente Belgische bank- en verzekeringsgroep, is een belangrijke financiële speler in België en heeft ook een aanzienlijke aanwezigheid in Centraal- en Oost-Europa. De groep biedt een breed scala aan bank-, verzekerings- en vermogensbeheerdiensten aan particulieren, kleine en middelgrote ondernemingen, en grote bedrijven. KBC staat bekend om zijn geïntegreerde bankverzekeringsmodel in zijn thuisland en in geselecteerde markten in Europa.

KBC heeft een sterke focus op digitale innovatie en klantenservice. Hun mobiele bankapp is een van de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke in de sector. Deze app stelt klanten in staat om een breed scala aan financiële transacties uit te voeren, van dagelijkse bankzaken tot beleggingsactiviteiten. KBC investeert voortdurend in technologie om de digitale ervaring van zijn klanten te verbeteren en te voldoen aan de veranderende behoeften van de moderne bankklant.

Naast hun focus op technologie, is KBC ook actief betrokken bij duurzaamheidsinitiatieven en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De bank heeft zich toegelegd op het ondersteunen van duurzame projecten en initiatieven die bijdragen aan de maatschappij en het milieu. Dit benadrukt KBC's inzet om een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin zij actief zijn.

SpaarrekeningBasisrenteGetrouwheidspremieTotaal
KBC Spaarrekening0,45%0,45%0,90%

Bank naam: KBC

Adres:
Havenlaan 2
1080 Brussel
BELGIË

Telefoon: 078 15 21 53