Fintro, onderdeel van de BNP Paribas Groep, is een bekende naam in het Belgische bankwezen. Ze richten zich vooral op particulieren, zelfstandigen en kleine ondernemingen. Fintro onderscheidt zich door een uitgebreid netwerk van zelfstandige bankagenten, waardoor ze een persoonlijke en lokale service kunnen bieden. Dit lokale aspect van Fintro, gecombineerd met de ondersteuning van een grote internationale groep, maakt de bank uniek in haar aanbod.

Het dienstenpakket van Fintro omvat zowel dagelijkse bankdiensten als meer gespecialiseerde financiële producten en advies. Dit varieert van betaal- en spaarrekeningen tot leningen, verzekeringen en beleggingsproducten. Fintro streeft ernaar om toegankelijke en op maat gemaakte oplossingen te bieden aan haar klanten.

Digitale bankdiensten zijn ook een belangrijk onderdeel van Fintro's aanbod. Met een focus op digitale innovatie, streeft de bank ernaar om haar klanten gebruiksvriendelijke online en mobiele bankoplossingen te bieden. Deze aanpak benadrukt Fintro’s doel om te voldoen aan de moderne behoeften van haar klanten en om een naadloze bankervaring te bieden in een steeds meer gedigitaliseerde wereld.

SpaarrekeningBasisrenteGetrouwheidspremieTotaal
Fintro Spaarrekening Plus0,50%1,25%1,75%
Fintro Spaarrekening0,50%0,25%0,75%

Bank naam: FINTRO

Adres:
Warandeberg 3
1000 Brussel
BELGIË

Telefoon: 02 228 61 11