Bank J. Van Breda & C° is een Belgische nichebank, gespecialiseerd in financieel advies en diensten voor specifieke doelgroepen, met name ondernemers en vrije beroepen. Opgericht in 1930, heeft de bank een lange geschiedenis van het ondersteunen van de zakelijke en persoonlijke financiële behoeften van haar klanten. De focus ligt op persoonlijk advies en op maat gemaakte oplossingen.

De bank onderscheidt zich door haar benadering van relatiebankieren, waarbij diepgaande kennis van de klant en zijn of haar zakelijke context centraal staan. Dit stelt Bank J. Van Breda & C° in staat om een echt gepersonaliseerde service te bieden, variërend van investeringsadvies tot vermogensbeheer.

Naast haar kernactiviteiten in bankieren en financieel advies, zet Bank J. Van Breda & C° zich ook in voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit komt tot uiting in hun dienstverlening en bedrijfscultuur, wat bijdraagt aan hun reputatie als een betrouwbare en verantwoordelijke financiële partner.

SpaarrekeningBasisrenteGetrouwheidspremieTotaal
Bank J.Van Breda & C° Depositorekening privé0.01%0,10%0,11%

Bank naam: Bank J.Van Breda & C°

Adres:
Ledeganckkaai 7
2000 Antwerpen
BELGIË

Telefoon: 03 217 53 33