Bpost bank, gevestigd in België, is een unieke financiële instelling die een combinatie van bank- en postdiensten biedt. Deze bank is ontstaan uit een samenwerking tussen bpost, de nationale postdienst van België, en BNP Paribas Fortis. Het unieke van bpost bank is dat ze hun diensten aanbieden via het uitgebreide netwerk van postkantoren door heel België, wat hen toegankelijk maakt voor een breed publiek.

De bank biedt een scala aan financiële producten en diensten, waaronder spaarrekeningen, leningen, betalingsverkeer en verzekeringen. De focus ligt op eenvoudige en transparante bankproducten die gemakkelijk te begrijpen zijn voor de consument. Dit maakt bpost bank met name aantrekkelijk voor klanten die waarde hechten aan eenvoud en gemak in hun bankzaken.

Bpost bank staat ook bekend om zijn klantgerichte aanpak. Ze hechten veel waarde aan persoonlijk contact en klantenservice, wat zich uit in de dienstverlening via hun uitgebreide netwerk van postkantoren. Dit, in combinatie met hun digitale diensten, maakt bpost bank een veelzijdige en toegankelijke bank voor diverse klantengroepen in België.

SpaarrekeningBasisrenteGetrouwheidspremieTotaal
Bpost Bank Spaarrekening0,25%0,25%0,50%

Bank naam: Bpost Bank

Adres:
Boulevard Anspach 1
1000 Brussel
BELGIË

Telefoon: 02 201 23 45