BNP Paribas Fortis, een prominente Belgische bank, is onderdeel van de Franse bankgroep BNP Paribas. Deze bank biedt een breed scala aan financiële diensten aan, waaronder persoonlijke bankdiensten, zakelijke en investeringsbankieren. BNP Paribas Fortis speelt een cruciale rol in de Belgische economie en wordt vaak beschouwd als een van de belangrijkste banken in het land.

De bank heeft een sterke aanwezigheid in België, met een uitgebreid netwerk van filialen en geldautomaten. Ze richten zich op innovatie en digitale diensten om hun klanten te voorzien van modern bankieren. De mobiele apps en online platforms van BNP Paribas Fortis zijn ontwikkeld om bankieren gemakkelijker en toegankelijker te maken.

BNP Paribas Fortis heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze zijn betrokken bij verschillende initiatieven en projecten die bijdragen aan sociale en ecologische duurzaamheid, in lijn met de bredere waarden en doelen van de BNP Paribas-groep. Dit onderstreept hun inzet om niet alleen financiële maar ook sociale en milieuverantwoordelijkheden te nemen.

SpaarrekeningBasisrenteGetrouwheidspremieTotaal
BNP Paribas Fortis Spaarrekening0,50%0,25%0,75%
BNP Paribas Fortis Spaarrekening Plus0,50%1,25%1,75%

Bank naam: 
BNP PARIBAS FORTIS

Adres:
Warandeberg 3
1000 Brussel
BELGIË

Telefoon:  078 15 21 53