Belfius Bank, voorheen bekend als Dexia Bank België, is een van de grootste banken in België. De bank is volledig in handen van de Belgische staat en biedt een breed scala aan bankdiensten, waaronder sparen, lenen, investeren en verzekeren, zowel voor particulieren als voor bedrijven en publieke instellingen. Belfius staat bekend om zijn sterke focus op de lokale gemeenschap en duurzame projecten.

Belfius onderscheidt zich door zijn nadruk op digitale innovatie en klantenservice. Hun mobiele app en online bankdiensten zijn gericht op gebruiksgemak en efficiëntie, waardoor klanten gemakkelijk toegang hebben tot hun financiën. De bank investeert ook in technologische ontwikkelingen om de klantbeleving te verbeteren.

Naast hun financiële diensten, zet Belfius zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze zijn betrokken bij verschillende sociale en culturele initiatieven en streven naar een positieve impact op de samenleving. Deze benadering heeft bijgedragen aan een sterke merkidentiteit en trouwe klantenbasis in België.

SpaarrekeningBasisrenteGetrouwheidspremieTotaal
Belfius Spaarrekening0,55%0,55%1,10%

Bank naam: 
BELFIUS

Adres:
Pachecolaan 44
1000 Brussel
BELGIË

Telefoon:  02 222 11 11