20 tips: hoe kan ik geld verdienen in 1 uur tijd?

Het is ons allemaal wel eens overkomen. Je hebt zo snel mogelijk geld nodig en je stelt je de retorische vraag met de nodige zelfreflectie of je binnen het uur geld kunt binnenrijven. Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Hocus pocus tover formules bestaan niet, ongeacht wat sommige websites bij hoog en bij laag ook plachten te beweren. De hamvraag luidt eerder: is het helemaal een mission impossible? Het antwoord is duidelijk nee. Er bestaan een heel gamma aan mogelijkheden om heel snel binnen een uur eventueel geld te verdienen. Met deze 20 tips kom je al een heel eind verder.

Is het daadwerkelijk mogelijk geld te verdienen in 1 uur?

Als je hoogdringend geld nodig hebt binnen 1 uur, is de verleiding heel groot om ergens cashgeld te gaan lenen. Maar dan zal je toch rekening moeten houden met de reclameslogan: ‘Geld lenen kost ook geld'. Verlies niet uit het oog dat lenen vaak een duurkoop is op middellange termijn. Het betalen van de rente: daar zit niemand enthousiast op te wachten. Nochtans kan je alternatieve manieren vinden om snel geld te verdienen. Je hoeft er geen geheime code voor te kraken. Maar je zal al fluks merken dat de zon niet voor niets opgaat en je wel je nek zal moeten uitsteken om geld te verwerven binnen de kortste keren. Hieronder lees je enkele opties die makkelijk uit te voeren zijn en die binnen de 60 minuten eventueel geld in het laatje brengen.

Tip 1: Cryptocurrencies kunnen heel snel geld opbrengen

Sinds de recente boom van Bitcoin en andere cryptocurrencies springt iedereen op deze hype. Handelen in cryptocurrencies is volatiel maar kan zéér winstgevend zijn.

Handelen in crypto valuta is het speculeren op prijsfluctuaties van cryptocurrencies door middel van een CFD handelsaccount of het verkopen en kopen van onderliggende munten op een beursgang. De CFD handel in cryptocurrencies is een derivaat waarmee je kan speculeren op prijsschommelingen in cryptovaluta zonder dat je ooit van de (onderliggende) munten eigenaar gaat worden. Je hebt twee mogelijkheden: ofwel kan je ‘short' gaan (verkopen) als je een vermoeden hebt dat de waarde van de cryptocurrency gaat dalen ofwel ga je voor ‘long' (kopen) als je buikgevoel zegt dat de waarde gaat stijgen. Bitvavo is bijvoorbeeld een veilig en gebruiksvriendelijk platform voor als je in cryptovaluta wilt handelen.

Wanneer je via een open beurs (exchange) cryptocurrencies aankoopt, koop je de munten zelf. Je maakt een account aan, je voert de volledige waarde van het activa in om een bepaalde positie te openen en de tokens van de cryptocurrency in je gepersonaliseerde digitale portemonnee (‘wallet') op te slaan totdat je de tijd rijp acht om te verkopen. Deze technologie vereist enige kennis van zaken om het onder de knie te krijgen. Via een demo account kan je oefenen en leren om de gegevens op de juiste wijze te analyseren. Heel veel beurzen hebben ook limieten hoeveel geld je mag inzetten of niet. Sta er niet van op te kijken als je in een mum van tijd 100 tot 1000 procent waarde fluctuaties ziet.

Onderstaande FXminds Crypto Cursus is ontworpen voor beginners in de crypto-wereld en biedt een gestructureerde leerweg. Als nieuwkomer krijg je toegang tot bewezen strategieën en inzichten die je helpen om veilig en effectief te navigeren door crypto-handel en investeringen. Je leert over essentiële onderwerpen zoals het analyseren van cryptocurrencies, het begrijpen van blockchain-technologie, het hanteren van crypto wallets en het toepassen van beleggingsstrategieën. Door deze cursus te volgen, verminder je het risico op beginnersfouten en ben je beter voorbereid op het behalen van winst in de cryptomarkt. Zeker en vast een aanrader als je wilt beginnen handelen in crypto!

Probeer gratis de FXMINDS cryptocursus

Tip 2: Verdien geld met aandelen

Je hoeft niet bepaald een verwoede beursfreak te zijn om geld te verdienen met dividenden. Wel zal je een basiskennis moeten vergaren voor dat je daadwerkelijk de grote stap maakt naar de beurs. Heel veel platformen bieden een demo account aan waar je virtueel geld ontvangt en in real time kan oefenen hoe de vork precies aan de steel zit. Met opties kan je bijvoorbeeld binnen de 60 minuten serieus wat geld verdienen als je het een beetje ‘clever' aanpakt. Meer nog, deze manier van snel geld verdienen wint steeds meer aan populariteit sinds de opkomst van het internet.

Het klopt inderdaad dat beleggen op de beurs risico's met zich meebrengt, maar met de juiste kennis en voorbereiding kunnen deze risico's worden geminimaliseerd. Een platform dat ons hierbij helpt is Mexem. Mexem is onze favoriete online broker vanwege een aantal redenen. Ten eerste hanteren zij de laagste kosten in de markt, wat uiteraard gunstig is voor het rendement op onze investeringen. Daarnaast bieden ze een gebruiksvriendelijk platform aan, wat het handelen in opties en andere financiële instrumenten toegankelijker maakt, vooral voor beginners.

Het eenvoudig te navigeren platform van Mexem maakt het mogelijk om op een overzichtelijke manier inzicht te krijgen in de markt, en biedt tegelijkertijd een scala aan tools en resources aan om geïnformeerde beslissingen te nemen. Zo wordt de drempel om te starten met beleggen aanzienlijk verlaagd, en wordt het makkelijker om de financiële markten te betreden en daarbinnen succesvol te opereren.

Lees onze Mexem review

Tip 3: start een website en verkoop producten via Bol.com

Online shoppen kent sinds corona ongeziene hoogtes. E-commerce shops kennen gouden tijden en veel marketeers maken hier handig gebruik van. Wie koopt er wel niet eens op bol.com, coolblue of Amazon?

Wat je waarschijnlijk niet wist is dat veel online website een commissie krijgen wanneer iemand een product koopt via hun website. Neem bijvoorbeeld de website “www.techgeek.be“, deze tech site reviewed producten zoals elektrische steps, slowjuicers, laptops, etc… Telkens wanneer iemand doorklikt naar Bol.com en een aankoop doet, krijgen zij een commissie tussen 3 en 10%. Dit proces wordt affiliate marketing genoemd. Er zijn marketeers die zo passief honderden euro's per dag ermee verdienen. Enkele van die experten hebben ook online trainingen die gedetailleerd uitleggen hoe je dit van A tot Z opzet.

Leer geld verdienen met affiliate marketing

Tip 4: Het verkopen van spullen die je toch niet gebruikt

Het lijkt misschien heel makkelijk en simpel, maar in feite is het dat ook. Met deze methode kan je al heel snel aan het broodnodige geld geraken. Iedereen heeft wel ergens in een garage, berging of zolderruimte spullen ergens bewaard waar je geen afstand wil van doen. Het is vaak zo dat de kans heel reëel is dat je die zogeheten afdankertjes nog ooit gaat gebruiken heel klein. Nochtans kunnen deze kleine spullen, die onder het stof zitten, nog enkele schnabbels opbrengen waar je in eerste instantie niet bij stilstaat.

Er zijn tal van internet platforms te vinden waar je je ‘overbodige' stal kan uitmesten. Tweedehands.be, ebay.be, Vinted en Marktplaats.nl zijn toonaangevende internetondernemingen waar je uiteenlopende artikelen kan verkopen. Je maakt een account aan, maakt foto's van producten die je te bieden hebt, bepaalt eventueel een prijs (of via een veiling) en wacht geduldig op een potentiële koper. Volgende categorieën zijn het meest populair: dames- en herenkleding, alles wat met baby's en kinderen te maken hebben, muziekinstrumenten en boeken. Gegarandeerd succes als je eens op de zolder of bergruimte regelmatig grasduint.


Tip 5: Maak gebruik van AI zoals ChatGPT

Het verdienen van geld op het internet is een realiteit die door velen wordt nagestreefd, en met de komst van geavanceerde technologieën zoals GPT-4, is het potentieel om inkomsten te genereren nog groter geworden. Een manier waarop individuen geld kunnen verdienen met GPT-4 is door het aanbieden van freelance schrijf- en bewerkingsdiensten. Met behulp van GPT-4, kunnen freelancers hoogwaardige inhoud produceren tegen een sneller tempo, waardoor ze meer opdrachten kunnen aannemen en hun inkomsten kunnen verhogen.

De technologie kan worden gebruikt om artikelen, blogs, marketingmateriaal, en zelfs creatief schrijven zoals poëzie en fictie te genereren. De mogelijkheid om een grote hoeveelheid gevarieerde inhoud te produceren kan een aantrekkelijke service zijn voor potentiële klanten, en de snelheid waarmee GPT-4 kan werken, betekent dat freelancers strakke deadlines kunnen halen zonder in te boeten aan kwaliteit.

Daarnaast zou je een virtueel assistentieplatform kunnen opzetten waarbij je gebruikmaakt van GPT-4 om diverse zakelijke diensten aan te bieden. Dit kan variëren van e-mailbeheer, agendaplanning, tot het opstellen van rapporten en het uitvoeren van marktonderzoek. De verbeterde begrips- en interactiemogelijkheden van GPT-4 stellen je in staat om een efficiënte en betrouwbare virtuele assistentie te bieden aan ondernemers en professionals die op zoek zijn naar manieren om hun operationele efficiëntie te verbeteren zonder de overheadkosten van het in dienst nemen van extra personeel.

Leer meer over ChatGPT4

Tip 6: Vul enquêtes in voor geld

Van een andere slagorde dan beleggen, is het mogelijk om binnen 1 uur geld te verdienen met het invullen van allerhande enquêtes. Je hoort er misschien niet zoveel over, maar sommige ondernemingen en/of organisaties besteden heel veel aandacht aan de mening van buitenstaanders. Er bestaan op het internet verschillende platformen waar je geld kan verdienen door enquêtes in te vullen. In de meeste gevallen is het wel zo dat je pas een verdienste ontvangt als je de grens van 10 euro hebt bereikt. Soms ligt die limiet zelfs hoger. Als je een goed tempo erop nahoudt, bereik je dit bedrag vrij vlug. Het is uiteraard niet de ultieme vetpot, maar het is wel een leuke manier om binnen 1 uur op een eenvoudige en makkelijke wijze geld te verdienen.


Tip 7: Verdien geld met het schrijven van reviews

Eerlijk is eerlijk. Deze vorm van geld verdienen levert niet meteen geld op binnen 1 uur. Maar als je dit permanent in de toekomst wil gaan doen, is de kans vrij groot dat je op termijn elk uur geld gaat verdienen. Personen die op zoek zijn naar reviews van bepaalde producten, hebben vaak een intentie om iets te gaan kopen. Anders zouden ze niet met veel belangstelling deze reviews lezen. Ze staan bij wijze van spreken al in de ‘koopmodus'. Vooral voor website eigenaren lenen reviews zich uitstekend om een beslissende deal af te sluiten. Een praktisch voorbeeld maakt dit duidelijk. Je schrijft een review op je eigen website, de bezoeker is overmand van de goede kritiek en ziet daar een knop met de melding ‘Koop hier met korting'. De koper wordt automatisch verbonden naar de verkooppagina en schaft het product aan. Deze verkooptechniek wordt heel veel gebruikt bij Affiliate Marketing.


Tip 8: Geld verdienen met de fiets

Met de opmars van de deeleconomie kan je tegenwoordig geld verdienen met je fiets. Voor fietsfanaten een ideale gelegenheid om het nuttige met het aangename tegen betaling te koppelen. Een grootverdiener ga je er niet van worden, maar je kan wel verschillende duizenden euro's op termijn bijeen harken. Meer en meer mensen doen dit tegenwoordig als een attractieve bijbaan. Heel veel ondernemingen doen beroep op fietskoeriers. Vooral in de steden is dit het geval. Fietskoeriers rijden heel vaak op elektrische fietsen. De reden ligt voor de hand. De leveringstijden worden hierdoor aanzienlijk ingekort. Je mag er donder op zeggen dat fietskoeriers binnenkort een knelpuntberoep wordt. Heel veel bedrijven zijn op zoek naar fonkelnieuwe vacatures in volgend marktsegment:

  • Pakketbezorgers (vooral in de stad)
  • Snelpostdiensten
  • Postbodes in het algemeen
  • Leveranciers van boodschappen
  • Bezorgers voor maaltijden zoals de pizza koeriers of Deliveroo

Tip 9: Verdien geld door een website of YouTube kanaal op te starten

Je gaat misschien niet na een uur al geld verdienen, maar wanneer je een druk bekeken videokanaal hebt op YouTube kan je op termijn wel per uur veel geld verdienen. Maar maak je ook geen illusies. Niet elke vlogger verdient immers bakken met geld zoals de Nederlander Enzo Knol bijvoorbeeld. Hoe werkt het verdienmodel bij YouTube? Hoe meer views (kijkers) dat je aan de haak kan slaan met je video's, hoe hoger je verdiensten gaan zijn. Per 1000 zogenaamde views, schommelt de verdienste tussen 1 en 3 euro. Dat lijkt op het eerste gezicht niet veel, maar terugkomend op het videokanaal van YouTube goeroe Enzo Knol. Deze vlogger heet bijna 2 miljoen kijkers welkom. Dan tikken de euro's uiteraard wel aan met zoveel views.


Tip 10: Producten aanbevelen via Instagram en Tiktok

Instagram en TikTok zijn tegenwoordig dé platforms voor de jeugd en influencers. Op Instagram, vaak ‘Instababy' genoemd, delen gebruikers en bekende Belgische figuren hun dagelijkse belevenissen en promoten soms producten in ruil voor betaling. Het hebben van een grote volgersbasis is cruciaal om succesvol te zijn en een inkomen te genereren als influencer op dit platform.

Naast Instagram biedt TikTok ook een vruchtbare grond voor influencers. Het platform is snel populair geworden en biedt een ander publiek en format voor creatieve expressie. Om succesvol te zijn op TikTok en je volgersaantal te vergroten, kan je hier een uitstekende TikTok Masterclass terugvinden. Deze masterclass leert je de kneepjes van het vak, van het begrijpen van het TikTok-algoritme tot het creëren van boeiende content die de aandacht van kijkers trekt. Het is een waardevolle bron voor iedereen die serieus is over het groeien op TikTok en een inkomen wil verdienen door producten en diensten aan te bevelen op dit trendy platform.

Ontdek de TikTok masterclass

Tip 11: Maak van je wagen een rijdend reclamebord

Al ooit van reclame rijden gehoord? Het opzet is heel eenvoudig. Je laat je auto bestickeren. In ruil voor deze ‘goodwill' krijg je geld in de plaats om als rijdend reclamebord te fungeren. Interesse? Dan zal je je eerst moeten aanmelden bij een platform dat zich specialiseert in deze nichemarkt. Hoe meer dat je dagelijks naar een grote stad rijdt, hoe interessanter je bent voor de adverteerder. Je komt na de aanmelding in een databank terecht. Wanneer een potentiële adverteerder je route voor zijn product geschikt vindt, zal je een uitnodiging ontvangen. Het bedrag dat je hiervoor kan ontvangen varieert tussen de 50 en 200 euro per maand. Over het algemeen wordt een contractuele overeenkomst afgesloten voor één jaar.


Tip 12: Online casino voor de lefgozers

Wellicht zal je je wenkbrauwen fronsen als deze tip tevoorschijn komt hoe je geld kan verdienen in 1 uur tijd. Dit advies is ook alleen maar bedoeld voor de echte lefgozers. Bij spellen zoals roulette of blackjack kan je met een beetje geluk je geld verdubbelen. Het beste is toch dat je deze tip met een ‘vette' knipoog erbij neemt. Voor de goede orde: de slaagkans is iets minder dan 50 procent…

Tip 13: Word leerkracht online

De boutade kennis is macht past helemaal in het kraam als je online leraar wil worden. Tegenwoordig kan je op allerhande platformen tegen betaling les geven over een bepaald onderwerp. Je kan dit ook doen via het YouTube kanaal. Maar de jongste tijd worden ook online heel veel TEFL leerkrachten gezocht die Engels willen doceren. Vooral de Aziatische landen zijn erg geïnteresseerd in deze bijlessen die online worden gegeven. TEFL staat synoniem voor Teaching English as Foreign Language. Om in aanmerking te komen kan je eerst een cursus volgen waar je een TEFL-certificaat kan behalen voor je vanop afstand tegen betaling aan de slag kan gaan. Voor 1 uur ontvang je tussen de 12 en 20 euro. Daarnaast is de vraag om bijles te geven nauwelijks nog bij te houden. Online conferentiesoftware zoals Zoom of Skype zorgen ervoor dat je als leerkracht makkelijk op afstand les kan geven.


Tip 14: Een Facebook-groep opstarten met lidgeld

Start een geheime Faceboook-groep op en laat de leden hiervoor betalen. Het onderwerp waarover het gaat, maakt niets uit wanneer leden geld willen spenderen aan een onderwerp wat hun interesseert. Dat kan bijvoorbeeld een bepaalde financiële dienst zijn over beleggen of een programma dat handelt over vermageren. Het bedrag dat je maandelijks per lid kan vragen ligt gemiddeld rond de 30 euro. Reken zelf maar uit als je bijvoorbeeld zo een 1000-tal leden hebt.


Tip 15: Een afhaalpunt bij je thuis

Met de hele heisa van Bpost momenteel in het achterhoofd in deze barre coronatijden, kan je misschien zelf een afhaalpunt bij je thuis onderbrengen. Meer en meer mensen bestellen immers online en die pakjes moeten uiteraard tijdig geleverd worden. Voor koerierdiensten zoals DHL, DPD of PostNL is het niet altijd evident wanneer een pakket door samenloop van omstandigheden niet kan worden aangeleverd bij de bestemmeling. Je kan je ook als particulier aanmelden om bij je thuis een zogenaamd afhaalpunt te organiseren. Per pakje ontvang je van de koerierdiensten plus minus 40 cent. Als je in een drukke bevolkte regio woont, kan dit bedrag maandelijks serieus oplopen zonder dat je daar veel moeite voor moet doen.


Tip 16: Bingewatchen en fouten ontdekken bij Netflix

Geld verdienen door naar Netflix te kijken? Dit bestaat echt. De dag van vandaag behoort het tot de mogelijkheden. Je hoeft alleen maar goed uit je doppen te kijken of je errors, mogelijke fouten of bepaalde storingen kan opsporen. Wanneer je fouten onder Netflix voorwaarden kan detecteren, ontvang je een ‘vindersloon' tussen de 100 en enkele duizenden euro's. De kans dat je tijdens het bingewatchen op het spoor komt van een fout, mag dan wel erg klein zijn. Maar als je er eentje zou tegenkomen, loont het wel de moeite om hiervoor een lucratief bedrag van Netflix te krijgen. Zeg nooit, nooit.


Tip 17: Word rijk met Esports spelletjes te spelen

In de dynamische wereld van videogames ligt er een goudmijn aan financiële mogelijkheden, vooral als je bedreven bent in Esports-spelletjes. Er was een tijd dat alleen de kampioenen van grote toernooien met een aanzienlijke prijzenpot naar huis gingen. Echter, de digitale revolutie heeft het speelveld veranderd, en nu kan vrijwel iedereen die een passie en vaardigheid heeft voor gaming, een lucratief inkomen genereren.

Een prominente manier om geld te verdienen in de gaming arena is door je gaming-ervaringen live te streamen op platforms zoals Twitch. Twitch biedt gamers een podium om hun spelvaardigheden te delen met een wereldwijd publiek, en tegelijkertijd een inkomen te verdienen. Door een boeiende en entertainende persoonlijkheid te combineren met je gaming vaardigheden, kun je een trouwe schare fans opbouwen. Deze volgers kunnen je financieel ondersteunen door donaties en ook door het bekijken van advertenties op je kanaal. Bovendien, naarmate je volgersaantal groeit, kun je ook sponsordeals en affiliatie-overeenkomsten aangaan met gaming-gerelateerde bedrijven, wat een extra bron van inkomsten kan zijn.


Tip 18: Kinderoppas

Het bijverdienen van geld als kinderoppas is een klassieke en gewaardeerde manier voor individuen, vaak jongeren, om een extra inkomen te verwerven. Dit werk vereist een zekere mate van verantwoordelijkheid, geduld en een natuurlijke affiniteit met kinderen. Het werk als kinderoppas kan variëren van het zorgen voor kinderen voor een paar uur terwijl de ouders uit zijn, tot meer regelmatige schema's zoals na school opvang of zelfs fulltime kinderopvang.

De vergoeding voor kinderopvang kan variëren afhankelijk van de regio, het aantal kinderen, en de vereiste taken, maar het biedt over het algemeen een redelijk uurtarief. Het is ook gebruikelijk dat kinderoppassers een hoger tarief kunnen vragen naarmate ze meer ervaring opdoen of als ze aanvullende vaardigheden hebben, zoals EHBO-certificering.


Tip 19: Verdien geld terug met cashback apps

Het concept van cashback apps is simpel maar effectief; je krijgt een percentage van je uitgaven terug wanneer je aankopen doet via deze apps. Dit is een geweldige manier om geld te besparen en tegelijkertijd te verdienen. Met elke aankoop die je doet, verdien je een beetje terug, wat op de lange termijn aanzienlijk kan oplopen. Het gebruik van deze apps is een slimme manier om je financiën te beheren, vooral als je regelmatig online winkelt. Het is alsof je wordt beloond voor het uitgeven van geld, iets wat we allemaal wel eens doen.

Tussen de vele cashback apps die beschikbaar zijn, springen Shopbuddies en CashbackXL er voor ons uit. Shopbuddies heeft een gebruiksvriendelijke interface en biedt cashback opties bij een breed scala aan winkels, waardoor het een van onze go-to apps is. Het heeft een snelle en eenvoudige registratie, waardoor je in een mum van tijd kunt beginnen met besparen. Aan de andere kant is CashbackXL een andere favoriet dankzij de hoge cashback percentages en de verscheidenheid aan aangesloten winkels. De website is gemakkelijk te navigeren en het proces van het claimen van je cashback is vrij eenvoudig en ongecompliceerd.


Tip 20: Word een manager van social media

In het digitale tijdperk waarin we leven, is een krachtige aanwezigheid op social media niet langer een optie maar een noodzaak voor bedrijven die willen floreren. Echter, het opbouwen en onderhouden van een solide social media strategie vergt tijd, vaardigheid en een grondige kennis van verschillende platforms zoals Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter. Dit is waar jouw expertise als social media manager van onschatbare waarde kan worden.

Begin met het aanbieden van je diensten aan lokale ondernemers of grotere bedrijven die de potentie van social media erkennen, maar de tijd of kennis missen om het zelf te beheren. Je kunt jezelf positioneren als de sleutel tot het vergroten van hun online zichtbaarheid, klantbetrokkenheid en uiteindelijk hun bedrijfsresultaten. Door een consistent en aantrekkelijk bericht te creëren, kun je een loyale community rondom het merk bouwen en tegelijkertijd het bereik en de invloed van het bedrijf vergroten.

Hiervoor kan je ook perfect zoals hierboven reeds aangehaald gebruik maken van AI zoals ChatGPT. Met behulp van chatGPT, dat een uitgebreid begrip heeft van taal, kun je automatisch hoogwaardige en gepersonaliseerde content genereren die resoneert met de doelgroep van je klanten. Dit bespaart niet alleen tijd, maar verzekert ook een constante stroom van relevante en boeiende inhoud die de online aanwezigheid van het bedrijf versterkt. Bovendien kun je met de analysefuncties van social media platforms de impact van je strategieën meten en finetunen om optimale resultaten te bereiken. Door de combinatie van je social media expertise en de kracht van AI zoals chatGPT, open je een wereld van mogelijkheden voor zowel jezelf als de bedrijven die je dient.

Geef een reactie